etusivu| Costa Blanca| yhteystiedot| loma-asunnot| kiinteistövälitys| lisäpalvelut| linkit| haku
LOMA-ASUNNOT
infoa varaajalle
omakotitalot
rivitalot
pienkerrostalot
kerrostalot
haku

Yleistä loma-asunnosta

Välittämämme asunnot ovat yleensä myös omistajiensa käytössä. Asunnot eivät siis vastaa hotelli- tai motellimajoitusta, vaan asukkaan velvollisuuksiin kuuluu huoltaa asuntoa omalta osaltaan oleskelunsa aikana. Asukas huolehtii oleskelunsa aikana itse asunnon siivouksesta, ja on velvollinen ilmoittamaan asunnossa olevista mahdollisista puutteista. Asukas on velvollinen ilmoittamaan kaikista asunnolle aiheuttamistaan vahingoista, sekä korvaamaan kadonneet tavarat tai muut vahingot jotka eivät johdu normaalista kulumisesta. Mikäli asiakas ei ilmoita vahingosta, on asunnon omistajalla tai omistajan edustajalla oikeus periä maksu aiheutuneesta vahingosta, vaikka asiakassuhde olisikin jo päättynyt.

Asunnot ovat kalustettuja ja niissä on tarvittavat liinavaatteet ja astiat. Asiakkaan tehtäviin kuuluu liinavaatteiden pesu lähtöpäivänä. Liinavaatteet ja astiat ovat mitoitettu vuodepaikkojen mukaisesti.

Viimeisenä päivänä asukkaan velvollisuuksiin kuuluu tiskata astiat, tyhjentää jääkaappi, viedä roskat ulos ja poistaa kaikki ostamansa ruokatavarat jotka ovat avonaisia pakkauksia.

Tupakointi on kiellettyä kaikkien loma-asuntojemme sisätiloissa. Kohteet, joihin voi ottaa lemmikkieläimen on mainittu varustelutaulukossa.

Varaukset ovat määräaikaisia, joka tarkoittaa sitä, että varausvahvistuksessa oleva loppusumma on maksettava riippumatta siitä, asutaanko asunnossa koko varausaikaa. Lyhyiden varausten hinta maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen. Pitkät varaukset maksetaan kuukausittain, niistä tehdään tarvittaessa määräaikainen vuokrasopimus.

Asukas ei voi luovuttaa tai vuokrata asuntoa tai sen osaa kolmannen osapuolen käyttöön ilman välittäjän kirjallista suostumusta.

Vuokra-aika päättyy varausvahvistukseen merkittynä päivänä, mutta sitä on mahdollista jatkaa erillisellä sopimuksella.

Asukas ei saa tehdä ilman lupaa asuntoon mitään muutoksia, tai kiinnittää tauluja ym. sellaisia tavaroita joista jää jälki huoneistoon.

Kaikkien varausten ohessa maksetaan panttiraha, jonka määrä riippuu varauksen kestosta. Panttiraha palautetaan asiakkaan tilille 14 vuorokauden kuluessa, siitä kun varaus on päättynyt, mikäli asunto on samassa kunnossa kuin luovutushetkellä. Mikäli asukas irtisanoo varauksen ennen varausvahvistukseen merkittyä lähtöpäivää, on välittäjällä oikeus pidättää panttiraha kokonaisuudessaan.

Panttirahan suuruus on alle 2 kk kestävissä varauksissa 100-200,00 € ja yli 2 kk varauksissa kohteen kohdalla ilmoitettu kuukauden hinta.

Varausmaksu on 100-200 €, riippuen varauksen kestosta. Varausmaksu erääntyy maksettavaksi viikon kuluttua varauksesta, varausmaksu siirtyy automaattisesti osasuoritukseksi varaukseen. Varausmaksun menettää, mikäli peruuttaa varauksen.

Varauksen yhteydessä maksetaan panttirahan lisäksi sähkö-ja vesimaksut, loppusiivousmaksu (ilmoitettu kohteen kohdalla) ja toimistomaksu 30 €. Hinnat sisältävät ALV:n. Muutoksista varauksiin perimme toimistomaksun 30 €.

Takuuvuokra, vuokra ja muut vuokraukseen liittyvät maksut (sähkö-ja vesimaksut, loppusiivous, toimistomaksu) erääntyy maksettavaksi 4 vkoa ennen kuin vuokra-aika alkaa. Alle kahden kuukauden mittaiset vuokraukset maksetaan yhdellä laskulla. Pidemmät vuokraukset ensimmäisen vuokran jälkeen kuukausittain.

Mikäli kohteen tiedoissa ei ole toisin mainittu, tarkoitetaan talvikauden vuokralla syys-toukokuuta ja kesäkauden vuokralla kesä-elokuuta.

Minimi vuokra-.aika on 1 vko.Vuokra-aika voi alkaa minä päivänä tahansa, eikä siis tarvitse olla tasa viikko tai kuukausi. Lisäpäiville lasketaan vuorokausi hinta (esim. 10 pv:n vuokraus; vko vuokra / 7 = vrk hinta x 3).

Loma-asuntojen luettelosta löydät kunkin kohteen kohdalta sekä vuokrahinnat, että ajat jolloin asunto on varattu. Asunnot on luetteloitu sivuillamme kohdetyypeittäin makuuhuoneiden määrän mukaisesti, pienimmästä aloittaen. Asuntoihin on saatavana lasten lisävuode/pinnasänky, 15 €/vko.

Kohdenumeron perusteella saat lisätietoa asunnosta ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse elsamar@elsamar.com tai puhelimitse.

Varaa asunto suoraan kotisivuiltamme kohteen tiedoista painamalla "tee varaus"-painiketta ja täyttämällä tarvittavat tiedot. Varaustilanteet ovat aina ajan tasalla.

Saat sähköpostitse vahvistuksen varauksesta ja vuokrasopimuksen luettavaksi sekä maksutiedot. Elsamarin edustaja tulee paikalle sovittuna aikana ja esittelee asunnon, luovuttaa avaimet ja allekirjoitatte vuokrasopimuksen. Voitte myös tilata lisäpalveluna kenttäkyydit.

Avainpalvelu klo 23.00 - 06.00 20 euroa (muina aikoina ilmainen)
Kyytipalvelu klo 23.00 - 06.00 + 20 euroa, perushinnan lisäksi (sisältää avainpalvelun)